Kylpyhuone- ja saunaremonttien ammattiosaaja

Ota yhteyttä!
Sivun jakajakuvake

Toteutamme kokonaisvaltaiset kostean tilan saneeraukset ja vedeneristystyöt asiakkaan toiveita kunnioittaen. Kosteiden tilojen remontointi vaatii ammattitaitoa ja huolellisuutta aina vedeneristystöistä lähtien. Kylpyhuoneremontti kannattaa jättää ammattilaisen toteutettavaksi jopa suunnittelusta lähtien.


Meiltä saat kylpy- ja saunaremontit sekä saneeraukset toiveidesi mukaan. Osaavien yhteistyökumppaneidemme avulla toteutamme toiveesi ja saat remontin avaimet käteen -periaatteella – sähkö- ja putkityöt mukaan lukien. Kosteita tiloja remontoidessamme käytämme tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita.

Katso referenssimme täältä

Saunaremontit ja laudeasennukset

Valikoimamme materiaaleissa ja tarvikkeissa on erittäin laaja, ja persoonallinen sauna syntyy yhdistelemällä mieleiset elementit valaistusvaihtoehdoista, seinäpaneloinneista tai -laatoituksista sekä laudemateriaaleista.

Remontoimme saunatilat ja asennamme lauteet. Valmislaudepakettien lisäksi toteutamme puuta kunnioittaen persoonalliset ja uniikit saunakokonaisuudet mittatilauslauteineen. Autamme sinua löytämään mieleiset materiaalit ja toteutamme sinulle unelmiesi saunan kädentaitoja ja osaamista kunnioittaen.

Tutustu myös keittiöremontteihimme

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kaikki remontti- ja saneeraustyömme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Muista hyödyntää tuntuva veroetu! Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Verohallinto